Om oss

.

Lye Bygg AB är ett väletablerat byggföretag och utför alla vanliga bygg & marktjänster till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsföreningar och företag.

Ditt lokala byggföretag både på Gotland

Lye Bygg bedriver byggverksamhet på Gotland samt i Stockholmsområdet med hjälp av ett kompetent, stående bygglag. Inga jobb är för små eller stora för oss.

Trygghet med Totalentreprenad

Vi är specialister på att ta ansvar för hela projekt, där vi håller i hela entreprenaden från idé till färdigställande som totalentreprenör. Detta underlättar för dig som beställare vid kommunikation samt att ni har en kontaktperson genom hela byggprocessen.

Certifierat Byggföretag

Lye Bygg har certifikat från SITAC som trähusbyggare, samt för husgrunder och dräneringssystem enligt Säker Grund från FuktSpärrTeknik. Bolaget är auktoriserad avloppsentreprenör på Fanns avloppssystem. Vidare har Lye Bygg genomfört utbildning för byggarbetsmiljösamordning BAS U & BAS P.

Vi bygger det ni söker

Lye Bygg erbjuder sedvanliga garantier på utförda arbeten och innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar. Företaget har god ekonomi enligt UC och har givetvis F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du givetvis nyttja ROT-avdraget för en skattereduktion på våra hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. För mer information, läs mer på Skatteverkets hemsida.